Despre noi

Despre noi

"Cunoaşterea de sine este începutul oricărei înţelepciuni." - Aristotel

Din păcate, în vremurile noastre, putem vedea o mulțime de oameni care suferă de depresie sau anxietate. Mulți dintre noi trăim vieți plictisitoare, oarecum robotizate și lipsite de semnificații și scopuri mai profunde.
Viața noastră devine adesea fără viziune și pasiune. Trăim într-o cultură intens competitivă, care răsplătește daor reușita și succesul, în care identitatea și stima noastră devin reflectarea acestor markeri externi de realizare.

Această presiune socială la care suntem supuși de mici, ne face să renunțăm la scopurile, dorințele și pasiunile noastre adevărate. Noi ne temem să ne manifestăm sinele autentic, pentru a ne proteja de crictică și de riscul de a fi judecați, lucru care duce la uitare de sine. 

Pentru a deveni cu adevărat fericiți și liberi, este nevoie să ne debarasăm de aceste limite și să devenim sinceri cu noi înșine. Înțelegerea și conectarea cu sinele nostru autentic este o cale dificilă, dar nu imposibilă. Din acest motiv am creat RESELF 360°. 

Suntem un proiect internațional ce tinde să ajute oamenii din jur să găsească echilibrul și să se conecteze cu sinele autentic. Să înțeleagă problemele și conflictele lor lăuntrice, să descopere ce îi face cu adevărat fericiți și să obțină echilibrul între minte, corp și suflet. 

Scopul meu este să ajut cât mai mulți oameni din toată lumea și să creez o comunitate de oameni care sunt gata să pornească pe calea cunoașterii de sine și să vibrăm înalt împreună. 

Atenția noastră este focusată pe cele mai importante subiecte în obținerea echilibrului corp, minte și suflet.

Termenul RESELF provine de la ideea de redefinirea a sinelui, reconectarea cu sinele autentic și autocunoaștere. În timp de 360° presupune un ciclu complet, o tranformare din toate perspetivele și o continuitate infinită. 

Diana Capița, CEO & Founder of RESELF 360 💎
Contact: diana@reself360.com

Ne găsești pe Instagram: @dikapitsa @reself360.md


Înapoi la blog